Login/Registracija

NE KAJE SE ŠTO SU KRILI LJUBAV Pevač otkrio detalje romanse sa Zvezdom Granda: „SKREĆEM JOJ PAŽNJU“

Pre godinu dana pevač Emir Habibović našao se u žiži interesovanja zbog ljubavnog života i njegove izabranice, nekadašnje takmičarke „Zvezda Granda“ Tamare Selimović. Iako se šuškalo da ga je razvela od prethodne supruge, ljubavni par danas uživa u braku koji je nedavno krunisan dolaskom naslednice.

– Nisam zbog nje hteo da se zna da smo zajedno, bar ne dok se još takmičila, da bi videli dokle će da stigne. Pokazala se dobro i ostavila je lep utisak, a danas smo hvala Bogu roditelji, ali se nadamo da će već od decembra opet pevati. Mislim da danas ima samo par dobrih pevačica, mada ja njoj pomažem i skrećem pažnju na nedostatke. Moje životno iskustvo koje je veliko njoj dobro dođe, kako na sceni, tako i sa ljudima- objasnio je Habibović.

Šabanov naslednik, kako ga mnogi nazivaju, jedan je od najangažovanijih pevača na privatnim veseljima i proslavama gde se veoma često suočava sa neprijatnim situacijama koje su sastavni deo njegovog posla.

– Nije ni svaki gazda isti, nisu svi toliko ljubazni prema muzičarima. Na primer, desilo nam se da zbog velike gužve mi kao pevači nemamo naš sto. Šta da radim, ja sam plaćen da odradim to što treba i to je profesionalnost- istakao je Emir koji važi za jednog od omiljenog pevača među kolegama.

– Da znam da imaju lepe reči za mene. Generalno sam sa svima super, a sa Đanijem sam baš dobar i privatno, sa Slađom Allegro… Ima ih dosta- otkrio je.

BONUS VIDEO – Emiri Habibović proslavio rođenje deteta

Foto: Instagram/ Grand,
Autor: J. Jović