Login/Registracija

„IDEMO BRUTALNO I ŽESTOKO“ Žiri ZVEZDA GRANDA najavio haos na današnjem snimanju (VIDEO)

Snimanja nove sezone „Zvezda Granda“ krenula su punom parom, pa je tako i ovaj ponedeljak bio rezervisan za omiljeni nam šou.

Vidno raspoloženi članovi žirija popularnog muzičkog takmičenja stigli su u Grandov studio, do duše neki vidno nasmejani, a neki manje.

Ceca Ražnatović bila je jedna od nasmejanijih članova ekipe koja je za današnje snimanje zablistala u kratkoj haljini sa printom kojom je istakla vitke noge.

-Dobar dan, kako ste? – upitala je s osmehom okupljene pripadnike sedme sile, a pažnju je privukla i stara- nova Ana Bekuta koja se pojavila u nesvakidašnjem izdanju (VIŠE O TOME OVDE).

Raspoložena je bila i Marija Šerifović koja je pri dolasku ćaskala sa novinarima, a nas je najviše zanimalo gde su krofone koje reklamira?! Međutim, izgleda da smo to pokušali da saznamo u nezgodnom trenutku, baš kad se sređivala za scenu.

-Ti baš znaš kad da postaviš pitanje?! -konstatovala je Mara, pa se našem fotografu Zoranu Kuzamnoviću Munji pohvalila da je smršala čak pet kilograma.

Voditelj Voja Nedeljković pomalo je zabrinuto posmatrao čuvenu osmorku, a sve zbog jednog bitnog detalja bez kog nije mogao da počne emisiju.

Nemam papire. Nije Sanja ukrala, ona ima svoje. Mada, ne kaže se svoje nego sa Vojom – našalio se voditelj, dok su ostali članovi rekli da danas idu žestoko.

-Spremni smo, nego šta. Sad ćemo da počnemo, sad ćemo da izrešetamo. Danas idemo brutalno- rekao je Đorđe, dok se Viki pitala: -Pa kad smo mi bili brutalni?

Šta se dešavalo iza kulisa današnjeg snimanja, ali i kakav haos vas tek očekuje u „Zvezdama Granda“, pogledajte u videu ispod.

Foto: Grand,
Autor: Ivana Ankić