Login/Registracija

URNEBESNO! Nada Topčagić NEVEROVATNOM porukom čestitala rođendan Ibrahimoviću! (VIDEO)

Nada Topčagić ne krije simpatije prema popularnom fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću koji joj je učinio čast i prošle godine je kao specijalnog gosta pozvao na svoj rođendan.

Pevačica je u više navrata istakla koliko joj je bilo drago te koliko je bila srećna, a da joj je fudbaler veoma drag sada je pokazala još jednom.

Naime, folkerka je danas uz posebnu čestitku fudbaleru čestitala rođendan, odnosno uz nekoliko video snimaka koje je objavila na Instagramu, a poželela je sve najlepše uz tri pesme.

– Dragi moj Zlatane, srećan ti rođendan… Da si živ i zdrav mnogo, mnogo leta! Ljubi te i voli tvoja Nadica – napisala je Nada i najpre zapevala pesmu: ‘‘Srećan ti rođendan sunce moje drago“, a onda i svou numeru ‘‘Jutro je“ koji je upravo zahvaljujući njemu postao planetarni hit.

– A po tvojoj ličnoj želji u prepisci od malopre, “Jutro je“. Srećan rođendan. Živeli! Voli te Nadica – rekla je Topčagićeva da bi mu potom otpevala i na engleskom – Happy birthday.

– Nekada je Merilin Monro ovako pevala Kenediju, a ja danas pevam svetskoj zvezdi, planetarnoj zvezdi Zlatanu Ibrahimoviću! Živeli, srećan rođendan! – povikala je Nada, a ovi urnebesni video snimci prikupili su veliku pažnju Instagram korisnika.

Podsećanja radi, prošle godine u ovo vreme, Zlatan je organizovao veliku rođendansku žurku u Milanu na kojoj je gost večeri bila Nada Topčagić. Smnimci na kojima mu peva njegovu omiljenu pesmu „Jutro je“ tada su postali viralni, a pevačici dugo nisu mogli da se slegnu utisci.

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković