Login/Registracija

„NE JE*E ŽIVU SILU“ Dara Bubamara isprovocirala fanove: „KAKO TE NIJE SRAMOTA?“

Nakon radne letnje sezone na crnogorskom primorju, pevačica Dara Bubamara odlučila je da ponovo spakuje kofere i uputi se na zasluženi odmor. Ovoga puta njen izbor je pao na Ibicu odakle se oglasila na društvenim mrežama i otkrila delić atmosfere u kojoj će narednih dana uživati. 

Međutim, najveću pažnju izazvala je videom iz kupatila hotela u kom je odsela, a na kom se u atraktivnom kupaćem kostimu uvijala ispred ogledala. 

Tračice na kupaćem su jedva prekrile njene bujne obline, pa su joj mnogi pratioci poručili da je njeno drugo ime provokacija, a bilo je i onih koji su joj pozavideli na sve češćim putovanjima na egzotičnim destinacijama. 

„Ali Dara koja uživa po celom svetu i ne je*e živi silu“, „Srušićeš sve društvene mreže“, „Kakva mašina, što starija – to bolja“, „Goriš, proširiće se požar, moramo zvati vatrogasce“, neki su od najzanimljivijih komentara na Darinu objavu kojom je zaista usijala mreže.

……

Ipak, bilo je i onih kojima je ovaj njen snimak degutantan, te su joj zamerili što se sa 46 godina ponaša kao klinka. 

„Kako te nije sramota? Imaš dete, gleda te tvoje egzibicije, baš sramota“, „Neprimereno, Daro“, glase komentari pratilaca koji ne odobravaju njene postupke. 

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić