Nakon razvoda Harisa i Meline Džinović, njihova ćerka ponovo provocira: Vrelom fotkom Đina mami uzdahe (FOTO)

359226 djinadzinovic ff

Melina i Haris Džinović su se razveli nakon 22 godine braka, a njihova ćerka Đina Džinović u poslednje vreme sve je ažurnija na svom Instagram profilu.

Đina kako prenosi Blic neretko provocira fotografijama na društvenim mrežama, a poslednjom objavom je privukla veliku pažnju.
Naime, Đina se uslikala u ogledalu, spustila je trenerku, pokazala je ravan stomak, a na licu je imala masku.

djina1
Printscreen Instagram djinadzinovic

Nakon razvoda roditelja, Đina se na kratko povuka sa Instagrama, a poslednjih nekoliko dana sve je aktivnija.
Podsetimo, Melina Džinović, modna dizajnerka, nedavno se razvela od poznatog pevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku.

Đina Džinović je prvobitno bila u dobrim odnosima sa majkom Melinom, pa ju je posećivala u njenom novom domu na Novom Beogradu, a onda su im odnosi zahladneli i otpratila ju je sa društvenih mreža, o čemu se naširoko pričalo.

Melina i njena naslednica su onda izgladile odnose, pa su ponovo u kontaktu, te je naslednica dizajnerke ponovo zapratila majku na Instagramu, dok je Đina sad pokazala sa kim je još obnovila odnos.

BONUS VIDEO: Haris Džinović: „Ćerka me ne sluša“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram djinadzinovic,
Autor: A.Dačić