Nakon prevare pevačica stavila tačku na brak: „Intuicija mi je rekla da se nešto dešava“

nela bijanic razvod

Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula vest da se pevačica Nela Bijanić razvela, ali i da je glavni razlog rastanka to što je suprug varao.

Međutim, ono što malo ko zna je da su se pevačica i njen bivši rastali pre deset godina, a nedavno potpisivanjem papira za razvod to i ozvaničili.

-To je sve život. Nedavno sam baš rekla kada sam se ja razvela mogu svi. To znači, pošto sam ja jedna račica, porodična žena, kada sam se udala spustila sam roletne, ja koja sam ribetina, koja ode u Švajcarsku, Nemačku, Holandiju da peva i odem samo na nastup, pa u hotel i na aerodrom. Ništa me drugo nije zanimalo, imam svoju porodicu, tu priča počinje i tu se završava- rekla je Nela u dahu, a potom nastavila:

-On čovek ima svoj život, a ja sam osoba koja ne može da pređe preko prevare i iz tog razlga se desilo to što se desilo. Ne kažu džabe bolje dobar razvod nego loš brak. Ja sam pre deset godina saznala za prevaru, ali smo sada u okej odnosima. To nije moguće promeniti, imamo dete, unuke, zajedničku imovinu, ipak će on uvek ostati otac mog deteta.

nela

Kažu da je za svakog čoveka razvod podjednako bolan kao i gubitak bitne osobe te je Nela rešila da otkrije detalje pakla kroz koji je prošla i da podršku svim ženama koje se nalaze u takvoj situaciji.

-Četrdesetak godina sam imala kada sam to saznala. Morate biti jaki mentalno, ali bilo je momenata kada sam emotivno padala. Nisam stena, pa ni ja niti bilo koja druga žena. Ali dok smo bili u braku sve je funckionisalo kako treba – rekla je pevačica.

nela i oliver 5

Ipak, najčešće pitanje koje zanima pripadnice nežnijeg pola je kako je Neli pošlo za rukom da sazna za suprugovu prevaru.

-Imam tu neku intuiciju da osetim kada se nešto dešava. Ne dam na sebe, pre sam za zdravu komunikaciju jer ako je nema nema ni kvalitetnog života. Kada mu zazvoni telefon ja sam znala da li je poslovno ili nije, znala sam ga, znala sam koliko će puta da trepne. Uspela sam na kraju da sklonim bes i očaj, tu tugu koja se dešava u čoveku- objasnila je za Grand.

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović