Login/Registracija

Nakon medijske pauze, Jelena Broćić zablistala na koncertu: „Ne treba mi nikakva senzacija“

Nakon duge medijske pauze, pevačica Jelena Broćić pojavila se sinoć na koncertu narodne muzike i to u narodnoj nošnji.

Pevačica je za Grand priznala da često i na privatnim veseljima domaćini traže da se pevači tako obuku, pa joj nije strana naša tradicionalna odeća.

JELENA BROCIC PZD SNIMANJE 07112022 FOTO MUNJA 22

-Ja moram da kažem da se u narodnoj nošnji često pojavljujem. Na primer kada nastupam na privatnim veseljima, dešava se da nam ljudi traže da se tako obučeno. To je naša tradicija i jako se dobro osećam u tome – rekla je onda.

Jelenu su najavili kao pevačicu mlađe generacije, a ona kroz osmeh kaže da joj taj status posebno imponuje.

-Ne znam u koju grupu ja uopšte spadam, ali sam u jednoj lepoj kategoriji ima i starijih i mlađih od mene, baš mi je lepo tu gde jesam.

Posebno je pred mašim kamerama imala reči hvale za nekadašnju učesnicu „Zvezda Granda“ Sandru Mladenović, a istakla je da se raduje što je devojka poput nje odabrala da se bavi muzikom na pravi način.

U jednom trenutku je uporedila sebe sa mlađom koleginicom i podvukla da ipak može da se napravi uspešna karijera bez skandala.

-Ja sam oduševljena od prvog puta kada sam čula Sandru. To je neki moj put koji sam ja odabrala, prosto ja sam shvatila ovaj moj dar koji sam dobila pri samom rođenju, kao dar i ne želim uopšte to da skrnavim. Dovoljno mi je da radim svoj posao i ne treba mi nikakva senzacija uz to. Volim to što radim u živam u tome, pa da li ima nešto lepše od toga – zaključila je Jelena za Grand.

BONUS VIDEO – Aleksandra Prijović sumirala utiske nakon koncerta:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković/Ž.Krstić