Nakon što se povuka iz medija Jelena Broćić pokrenula privatni biznis: „Pomažem roditeljima i ulažem“ (VIDEO)

JELENA BROCIC PZD SNIMANJE 07112022 FOTO MUNJA 22

Pevačicu Jelenu Broćić nemamo priliku često da viđamo u medijima. Kako je i sama isticala u ranijim izjavama, pojavljuje se samo kada ima veliki razlog za to.

Ona vodi miran i povučen život daleko od očiju javnosti, a iako je nema u medijima redovno nastupa svakog vikenda, pretežno na privatnim prolavama i vesljima.

725812e2dfe6ba94e93730f7c8baaf8a550a630a

Jelena je nedavno u izjavi za naš portal priznala da joj prija medijska ilegala, ali je istakla da nikada nije želela da krasi naslovne strane, pogotovo skandalima.

-Ja inače sve vreme nastupam, ali se retko pojavljujem po televiziji, malo sam se povikla, prosto ja sam tako želela. Imala sam potrebu da se povučem iz medija, to je jedini razlog, ali ja normalno radim kao i do sada – rekla ona za Grand.

JELENA BROCIC PZD SNIMANJE 07112022 FOTO MUNJA 49

Pevačica nam je tom prilikom otkrila da vreme osim u Beogradu provodi u rodnom selu nadomak Guče gde je sa roditeljima pokrenula mali privatni biznis.

-Kući idem najčešće, imamo tamo maline, kupine i grožđe. Pomažem mojim roditeljima i ulažem. Ja sam rođena tamo, to je kao kad me neko pita da li se stidim što sam rođena na selu. Naravno da ne, ja se time ponosim – kazala je Jelana.

BONUS VIDEO- Jelena Broćić nakon medijske ilegale otvoreno o karijeri:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković