Login/Registracija

Nakon 12 godina braka, razveo se Darko Filipović: Bivša supruga otkrila detalje

68ee21ebb04c861d4e6cbf2f549355f3892c8634

Posle 12 godina braka pevač Darko Filipović je ponovo solo. Učesnik prve sezone „Zvezda Granda“ i influenserka Jasmina su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihovom braku je ipak došao kraj.

On se nakon kraha braka uputio za Italiju, odakle pratioce na društvenim mrežama svakodnevno obaveštava kako se provodi. Darko svaki slobodan trenutak koristi za odmor na nekoj dalekoj destinaciji, pa je tako nedavno bio i u Tajlandu.

filipovic jasnima darko filipovic

– Darko i Jasmina godinama nisu funkcionisali kao bračni par, već samo kao prijatelji. On je više vremena provodio van kuće nego sa suprugom i ćerkom, što je Jasmini mnogo smetalo. Pričao joj je kako stalno radi, u početku mu je verovala, a onda je pronašla neke poruke koje joj se nisu dopale. Žestoko su se posvađali i rešili da se raziđu. Pre pet meseci ona se s ćerkom iselila iz stana, ali je tek sada i zvanično okončan njihov brak. Oboje su s društvenih mreža obrisali sve zajedničke fotografije – rekao je izvor, što je potvrdila i Jasmina.

cb3716e87033bc87049cd7ed65b5bf0071dab27a

Pevačeva supruga kaže da su ostali u korektnim odnosima i da zajedno brinu o ćerki.

– Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka – rekla je Jasmina, dok Darko nije bio dostupan za komentar.

(Informer, Kurir)

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković