Darko Filipović spakovao kofere i napustio Srbiju: Pevača dočekali sa privatnim helikopterom (FOTO)

68ee21ebb04c861d4e6cbf2f549355f3892c8634

Za pevača Darka Filipovića definitivno može da se kaže da je veliki hedonista, ali i egzibicionista. Pevač naime, svaki slobodan trenutak koristi da se opusti i uživa na nekoj dalekoj egzotičnoj destinaciji.

Tako je pre izvesnog vremena boravio na Tajlandu koji ga je očarao svojom lepotom, a kao pravi turista nije se libio ni da proba tamošnje specijalitete. Ovoga puta Darko je izabrao bliže ali podjednako uzbudljive destinacije za uživanje, a o svemu je odmah obavestio svoje pratioce na društvenom mreži Instagram.

Pevač je najpre boravio u Sloveniji odakle je iz hotela zabeležio predivan pogled na prirodu, a onda nastavio putešestviju do Milana.

darko f

Po njegovim poslednjim objavama možemo da zaključimo da pevač uživa u luksuznom smeštaju, ali i da je promenjive majske dane u Srbiji zamenio sunčanom i toplom Italijom gde će nema sumnje napuniti baterije za sve predostojeće poslovne obaveze.

milano

Posebno je zanimljivo da se Darko na Instagram profilu pohvalio kako je dočekan sa privatnim helikopterom:

Moj brat kupio sebi novu igračku – napisao je pevač u opisu fotografije.

helikopter

Podsetimo, Darko je tokom posete Tajlandu zabezeknuo svoje pratioce kada im je pokazao čime se hrani na egzotičnoj destinaciji.

On je pokazao kako na jednoj lokalnoj pijaci žive škorpije šetaju zarobljene u velikom providnom terarijumu odakle ih vade i spremaju kao specijalitet koji je Filipović probao.

– Nećete verovati sada ću prvi put u životu da probam pravu škorpiju– najavio je pre nego što je zagrizao spremnu škorpiju na štapiću koju je prethodno umočio u sos.

Iako su se mnogi zgrozili zbog ovog hrabrog poteza Filipovića, on je pojeo celu škorpiju i konstatovao da je lepog ukusa.

„Jaoo“, „Povraćam“, „Svaka ti čast, prevrće mi se želudac“, samo su neki od komentara šokirane publike ispod ove objave.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk