Login/Registracija

NAJSREĆNIJI DAN U DOMU ZVEZDE GRANDA, čestitke samo pljušte! (FOTO)

Instagram/lela_misslela

Pevač Sloba Vasić već godinam uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Jelenom koja je pre dve godine krunisana brakom. Tačno na današnji dan bračni par izgovorio je sudbonosno „da“, nakon čega je Lela na svet donela ćerkicu Mariju.

Instagram/lela_misslela

Sloba i Jelena danas su se prisetili svog venčanja, a pevačeva supruga je tim povodom objavila set fotografija koje su propraćene emotivnim rečima.

-Godine prolaze, a za ove dve smo dosta toga postigli i uradili, a volimo se još više i svakim danom će tako biti. Ljubavi neka nam je srećna godišnjica braka, da ih dočekamo još bar šezdeset- napisala je Lela nakon čega je usledila lavina čestitki, ali i gala proslava godišnjice njihove ljubavi.

Instagram/lela_misslela

Vasić i Lela proslavili su ovaj važan datum u svom domu gde su okupili svoje najmilije. Dekoracija kao iz bajke, pažljivo odabrana po ukusu Slobine izabranice učinila je ovaj dan još posebnijim.

Instagram/lela_misslela

Podsetimo, Sloba Vasić nedavno je ogolio dušu o svom zdravstvenom stanju i tom prilikom priznao da motivaciju da se posveti sebi i svoj izgled dovede do savršenstva pronašao je u svojoj supruzi kojoj je definitivno pošlo za rukom da uspe u misiji da supruga promeni.

-Moćna je! Moram da priznam da ima tu pozitivnu energiju u sebi i to je nekako osnova našeg upoznavanja i ono što me je privuko kod je, pošto je suvišno da komentarišem njen fizički izgled. Ona zna da me posavetuje, čak i da gleda stvari iz mog ugla i na osnovu toga mi pogmone. Zahvalan sam joj, sve se preokrenulo od kada sam u braku– objasnio je Slobodan.

BONUS VIDEO – Sloba Vasić otvorio dušu o privatnom životu

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović