Login/Registracija

NAG I SA SUZAMA U OČIMA: Boban Rajović kakvog do sada niste videli, pevač priznao: „Imam samo jednu želju“ (VIDEO)

Pevač Boban Rajović ponovo je dokazao i pokazao koliko je hrabar. Ovog puta svoju hrabrost Rajović je pokazao u novom spotu kakav nijedan muškarac na javnoj sceni do sada nije uradio.

Naime, jedan od najpopularnijih domaćih pevača u novom spotu za pesmu „Nedeljom“ potpuno je nag, ali samo do prsa. Kroz čitav spot on je samo u jednom kadru, kako bi akcenat bio na emociji, a ne osmišljenim scenama i glumcima.

Sasvim očekivano, komentari su počeli da se nižu velikom brzinom, a osim pesme i spota fanovi komentarišu i snažnu poruku koju je poslao.

Nijednu pesmu do sada nisam čuvao dugo kao ovu baladu. Ali, ovo je više od toga. Više je i od pesme, i od balade, i od spota u kojem je neki muškarac „nag“– rekao je Boban i dodao:

Imam samo jednu želju vezano za ovo što je pred vama – pogledajte ispod površine, zagrebite ispod nje.

Rajović je po svemu sudeći novu pesmu doživeo veoma emotivno, a nema sumnje da će postati veliki hit u narednom periodu.

Ovo sam ja, ovo je moja duša, ovo je moja emocija. Ovo nije marketing. Želim da slušate pesmu, ali želim da je pre svega razumete. Volim vas, neizmerno – rekao je pevač, a njegovu novu pesmu možete poslušati u videu ISPOD.

Foto: Printscreen,
Autor: I.Grk