Login/Registracija

Brena zaigrala sa kuvaricom uz Đanijev hit: Ovako IZGLEDA kada folk diva priprema slavsku trpezu (VIDEO)

Balkanska diva Lepa Brena nakon uspešne turneje u Americi i spektakularnih koncerata za koje se tražila karta više konačno se vratila u Srbiju, a odmah zatim krenule su pripreme za slavu.

Porodica Živojinović slavi Aranđelovdan, a tim povodom uvek ugoste mnogobrojne članove porodice i prijatelje. S obzirom da velika slavlja uvek zahtevaju ozbiljnu pripremu Brena se dohvatila šerpi i tepsija, te pokazala da se odlično snalazi u ulozi domaćice.

U svemu ovome, pevačica je imala i stručnu pomoć svoje kuvarice, ali kada im je u jednom trenutku dosadilo spremanje odlučile su da se malo opuste i zabave.

Uoči slave, Brena je vredno pomagala svojoj kuvarici u pripremi trpeze, a kada su se umorile od silnog spremanja, odlučile su da naprave predah i nasred kuhinje zaigraju uz čuveni hit Radiše Trajkovića Đanija „Zavede me i nestade“.

Brena je zaigrala rame uz rame sa kuvaricom, a celo vreme osmeh nije skidala sa lica. Dame su veselo igrale uz muziku, a atmosferu iz doma porodice Živojinović zabeležio je pevačicin mlađi sin Viktor, pa je snimak podelio sa pratiocima na popularnoj mreži Instagram.

-Počele pripreme – napisao je Viktor i okačio snimak koji možete pogledati ISPOD.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk