Muharema Hadrovića i zgodnu pevačicu spojile „Zvezde Granda“, evo šta se sada dešava sa njima VIDEO

Muharem Thumbnail

Muharem Hadrović i Mirna Košanin popularnost su stekli u „Zvezdama Granda“, a nekoliko godina nakon učešća u popularnom šouu došlo je do saradnje kolega.

Ipak, nije u pitanju duet, kako su mnogi očekivali. S obzirom da su oboje veliki ljubitelji pop muzike, Mirna je za svog kolegu komponovala muziku i napisala tekst za pesmu „Strah me je“, koja je nedavno objavljena.

ipiccy image 29 1

Muharem, koji je u „Zvezdama Granda“ stigao do finala, numeru koleginice otpevao je sa mnogo emocija, a za odličan zvuk bio je zaslužan Aleksandar Sofronijević, u čijoj je produkciji „AS STUDIOTON“, pevač i snimao.

-Do saradnje sa Acom je došlo odmah posle finala „Zvezda Granda“. Imao sam sreću da upoznam predivne ljude, prijatelje koji su i Acini prijatelji i tako smo se svi nekako povezali. Kod njega snimam zato što smo već sada prijatelji i mimo poslam a sa druge strane, on je jedan veliki profesionalac koji ima savršen studio i ekipu s kojom radi- rekao je Muharem, a potom doda:

-Izabra sam betu pesmu jer mislim da publici treba neki malo brži, energični ritam koji ih pokreće i koji će im preneti tu energiju koju i ja osećam. Publika voli sve, kad im doneseš to sa dušom, kao što to mi radimo na nastupima. Najvažnije je da ljudi prepoznaju emociju i da se to prenese na njih. Sve to zavisi od teksta i muzike i načna na koji se to interpretira. Ja sam malo duže čekao sa pesmom ‘Strah me je’ upravo zbog emocija. Stalno sam ponavljao i ubacivao sebe sve više u nju, da bi to masa mogla prepoznati, a iskreno se nadam da će tako i biti.

Na pitanje kome je pesma namenjana, Muharem je sa osmehom odgovorio:

-Namenjena je svima koji se pronalaze u njoj, bivšima, sadašnjima i budućima.

M I2 1

Celu pesmu poslušajte u videu ispod.

BONUS VIDEO: Uživo sa snimanja „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Bojan Stevanović/Z. K. Munja/ Grand,
Autor: Grand