Login/Registracija

„Moj sin neće biti voditelj“: Oglasio se Peja i otkrio čime će se Jovan baviti

Nakon što su mediji preneli vest da je Jovan Pejić krenuo očevim stopama i postao voditelj, oglasio se Zoran Pejić Peja i objasnio da se radi o pogrešnoj informaciji, jer njegov sin ipak neće raditi kao voditelj na „Insta TV“.

Jovan nije postao voditelj, već organizator. Bavi se organizatorskim poslom na „Insta TV“. Tu se zaposlio i jako mi je drago zbog toga. On je sada u tim godinama i treba da pogleda sve poslove i da odabere sebi put. Međutim, on završava Ekonomski fakultet, to mu je prioritet, a ovo je samo da vidi šta sve u životu može da se radi – objasnio je Peja za Grand i dodao:

-Njemu je to sad jako interesantno, mnogo je srećan. To su sve moji prijatelji, sa njima sam radio i ja. Život je stvarno čudo, moje dete se posle toliko godina zaposlilo na Pinku, tamo gde sam ja počeo pre trideset i koju godinu.

Peja se prisetio perioda kada je i sam radio na pomenutoj televiziji, a za koju ga vežu samo lepe uspomene.

-Drago mi je da je okružen dobrim ljudima, koji mu pomažu, čak mu nude i hranu, slatkiše. Baš sam srećan zbog toga jer znam da moj život koji sam radio i živeo, nisam ga uzaludno potrošio – zaključio je nekadašnji voditelj i ponosni otac.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk