Login/Registracija

Nikolina Kovač otkrila zašto se Kapor ugojio: „Posvetili smo se njegovom režimu“

Pevačica Nikolina Kovač jedna je od retkih koja je karijeru gradila bez skandala i pompe, a njen osmeh govori da je ispunjena i na poslovnom i na privatnom planu budući da poštovanje ima gde god da se pojavi.

-Najbitnije je da ništa nije na silu i da uvek postoji poštovanje i doza ljubavi. Ja živim od toga i pozitivne energije, jako mi je bitno da se prema meni neko lepo ponaša. Uživam u lepim stvarima i lepoj energiji, to je svima potrebno- istakla je Nikolina.

Kažu da kod muškaraca ljubav na usta ulazi te ne čudi što se Nikolinin suprug Saša Kapor ugojio par kilograma što njegovoj dragoj ni malo ne smeta.

-Kada je bila korona dosta sam eksperimentisala u kuhinji, međutim meni se mnogo sviđa kako mu stoji ova kilaža iskreno. Zbog Nikolaja koji isto voli da ručka malo smo se posvetili i njegovom režimu ishrane- priznaje pevačica koja je nedavno ostvarila svoj veliki san, kada je snimila duet sa Halidom Bešlićem koji će sudeći po prvim reakcijama postati evergrin.

-Da, to je pesma za sva vremena, koja ima emociju, koja je iskrena. Dok smo snimali spot sve je bilo spontano i prirodno, pevali smo iz duše. Publika je jako dobro prihvatila i smatram da će pesma tek da dosegne nivo koji treba- rekla je Nikolina sa ponosom.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović