Nikolina Kovač otkrila zašto se Kapor ugojio: „Posvetili smo se njegovom režimu“

SASA KAPOR I NIKOLINA KOVAC ASMM SNIMANJE 27092022 FOTO MUNJA 4

Pevačica Nikolina Kovač jedna je od retkih koja je karijeru gradila bez skandala i pompe, a njen osmeh govori da je ispunjena i na poslovnom i na privatnom planu budući da poštovanje ima gde god da se pojavi.

-Najbitnije je da ništa nije na silu i da uvek postoji poštovanje i doza ljubavi. Ja živim od toga i pozitivne energije, jako mi je bitno da se prema meni neko lepo ponaša. Uživam u lepim stvarima i lepoj energiji, to je svima potrebno- istakla je Nikolina.

c57df3b127bf16c1ee17ba1e1b4a0b5da740abd7

Kažu da kod muškaraca ljubav na usta ulazi te ne čudi što se Nikolinin suprug Saša Kapor ugojio par kilograma što njegovoj dragoj ni malo ne smeta.

-Kada je bila korona dosta sam eksperimentisala u kuhinji, međutim meni se mnogo sviđa kako mu stoji ova kilaža iskreno. Zbog Nikolaja koji isto voli da ručka malo smo se posvetili i njegovom režimu ishrane- priznaje pevačica koja je nedavno ostvarila svoj veliki san, kada je snimila duet sa Halidom Bešlićem koji će sudeći po prvim reakcijama postati evergrin.

589655fee5999fe44117ee0084febc112a51fbfa

-Da, to je pesma za sva vremena, koja ima emociju, koja je iskrena. Dok smo snimali spot sve je bilo spontano i prirodno, pevali smo iz duše. Publika je jako dobro prihvatila i smatram da će pesma tek da dosegne nivo koji treba- rekla je Nikolina sa ponosom.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović