Login/Registracija

MLAĐE SLAĐE: Evo koje POZNATE DAME VOLE PILETINU (FOTO)

Veza između starije žene i mlađeg muškarca je jako dugo bila tabu tema, ali naše poznate dame sve češće razbijaju predrasude.

Da velika razlika u godinama ne predstavlja problem svedoče brojne pevačice i javne ličnosti sa domaće scene, koje su već godinama u uspešnim brakovima sa mnogo mlađim momcima.

Popularna modna kreatorka Verica Rakočević sigurno drži rekord kada je u pitanju razlika u godinama budući da je u braku sa trideset i pet godina mlađim suprugom Veljkom.

Kako posle osam godina braka i dalje funkcionišu kao prvog dana, izgleda da važi ona čuvena izreka „Prava ljubav godine ne broji“.

Izgleda da se piletina stvarno lepi za prste, te Goca Tržan već dugo uživa u ljubavi sa četrnaest godina mlađim suprugom Rašom.

Pevačica je svojevremeno otkrila tajnu očuvanja braka sa mnogo mlađim muškarcem i istakla da sitnice i jednostavne stvari obogaćuju njihov odnos, te često umeju da šetaju držeći se za ruke, poput tinejdžera.

Kako smo navikli da je Goca uvek bez dlake na jeziku, ovoga puta se našalila na svoj račun – Mlađi muškarci se lepe za mene!- izjavila je pevačica kroz smeh, s obzirom na to da je i u prethodnom braku iz kog ima ćerku Lenu, bila starija pet godina od svog tadašnjeg partnera.

Početkom ove godine, kao bomba odjeknula je vest o Cecinoj vezi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem. 

– Jel sme Ceca da bude zaljubljena, što da ne? Svako ima pravo na izbor, ljubav i partnera- rekla je Ceca nakon što je zvanično objavila da ima dečka posle dugo vremena, te sada može da uživa u svakom momentu sa svojim izabranikom ne obazirući se na budne kamere naših novinara.

Da ljubav ne mari za godine svedoči i jedan od najskladnijih parova sa domaće estrade. Naime, Mia Borisavljević je u srećnom braku sa dve godine mlađim Bojanom Grujićem sa kojim ima dve ćerke.

Pevačica se ne osvrće na negativne komentare kojih uvek ima, već se prepušta osećanjima i neguje svoju ljubav, te je već godinama u srećnom i uspešnom braku.

Jedna od njih je i Dara Bubamara koja je nedavno obelodanila vezu sa dvadeset i jednu godinu mađim momkom. Isprva su krili da su u vezi, ali je pevačica odlučila da stane na put predsrasudama i na svom Instagram profilu objavila njihove zajedničke fotografije.

-Podmladila si se „, „Izgledaš sve bolje“, „Daro ti ne stariš“ ,“Podmladila si se“ „Lep ste par“ su samo neki od komentara ispod mnogobrojnih Darinih fotki sa dve decenije mlađim dečkom te verujemo da joj ova ljubav itekako prija.

POGLEDAJTE I

Goca Tržan ODRŽALA LEKCIJU O USPEŠNOM BRAKU: „Dečaci ne ložite se, žena poseduje NAJJAČE ORUŽIJE“

“Osvojio me je MASNIM BUREKOM i kartom za autobus“ Verica o prvom “dejtu“ sa suprugom

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović