Žika Jakšić iskreno o Mirzi Selimoviću, voditelj nikome nije izgovorio ove reči: „Sećam se tih dana kada je pobedio…“ (VIDEO)

Pobednik „Zvezda Granda“ Mirza Selimović oduševio je publiku prošle nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“ koju je svojim pesmama otvorio u velikom stilu.

Žika Jakšić o Mirzi Selimoviću

MIRZA SELIMOVIC NNK SNIMANJE 06122023 FOTO MUNJA 3 ok 1
Žika Jakšić o Mirzi Selimoviću

Mirza je specijalno za gledaoce omiljene porodične emisije otpevao pesme „Pusti da verujem“ i „Anđeo na dnu“, a maestralnom intrepretacijom je podigao na noge sve u studiju.

MIRZA SELIMOVIC NNK SNIMANJE 06122023 FOTO FILIP 8 ok
Žika Jakšić o Mirzi Selimoviću

Čim je Mirza zavšio nastup, voditelj Žika Jakšić je pohvalio pevača, a onda se prisetio kako je izgledao prvi momenat kada se Selimović pojavio na Grandovoj sceni.

-Mirza je jedan sjajan momak, divan čovek koji je pronašao svoj put na estradi. Onako časno i pošteno se izborio za tu poziciju – rekao je Žika Jakšić, a onda se prisetio momenta kada se Mirza prijavio za „Zvezde Granda“:

-Pre jedno desetak godina se pojavio u „Zvezdama Granda“, sećam se tih dana, tada sam se bavio više tom emisijom, jer ova nije postojala. Sećam se kada se prvi put pojavio na sceni, skromno i fino je izašao. Onda je pobednio, ali je gradio svoj put strpljivo i polako, sada si zasluženo član ovog žirja. A što se tiče tvog pevanja, nemam šta da kažem.

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković