Mirza Selimović otkrio šta mu je Aco Pejović govorio dok se takmičio (VIDEO)

Aco Pejović večeras održava spektakularni koncert pred krcatim Tašmajdanom, a jedan od gostiju biće mu Mirza Selimović koji je za Grand Online istakao da mu je čast što ga je stariji kolega pozvao. 

96deafe362545613c2ba97e9560f08f5f2b6fce6

Iako mu do sad nije bio gost ni na jednom koncertu, Mirza godinama pomno prati šta Pejović radi, a otkrio i zašto ga toliko ceni. 

– Aco ima sjajnu karijeru, sjajne pesme, ima jednu pesmu koju bih voleo da je moja (smeh). Veliki je prijatelj, brat, sjajan pevač i čovek koji ima dušu i zato ga ljudi vole i zato je ovo večeras puno – rekao je Mirza koji je tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ baš od Pejovića dobijao veliku podršku. 

f91d67a66be42562cfe2297b410ca724fa54fe81

Iako nisu mnogo pričali o takmičenju, Mirza i dan danas pamti savet koji mu je Aco svojevremeno dao. 

– Imao sam tu vrstu podrške od njega uvek, sretali smo se na svirkama, radili zajedno i samo mi je govorio ‘Budi svoj i guraj svoju priču’ – otkrio je pevač.

Kako i sam ima imponzantnu karijeru, zanimalo nas je i da li je i sam spreman da se upusti u koncertnu avanturu i da li uopšte u skorije vreme planira da obraduje svoju publiku. 

– To me pitaju često, nadam se što pre, ali ne volim da žurim sa tim stvarima. Volim da prvo ispečem zanat, pripremim album, mislim da mi fali još malo kilometara do ovakvog koncerta- iskren je Mirza. 

……


Autor: I. Ankić