Login/Registracija

Mirka Vasiljević iskreno o roditeljstvu i braku: „Svako odrastanje boli“ (VIDEO)

Glumica Mirka Vasiljević gostujući u emisiji „Bez filtera“ na Grand televiziji otvoreno je govorila o porodici, roditeljstvu i odnosu sa partnerom Vujadinom Savićem.

Glumica ističe da se sa godinama navikla na medijski život i novinske naslove, ali dodaje da njenoj deci nije mesto u medijima i da oni treba da odluče jednog dana da li će biti javne ličnosti ili ne. Mirka takođe ističe da svako ima pravo na svoje mišljenje i da poštuje sud publike i ljuudi.

-Koliki mi je staž u medijima, nisam mnogo ni svesna. To osvestim tek kada me neko najavi kada gostujem u nekim emsiijama ili mi neko priđe i kaže da je odrastao na mojim serijama, tek tada sam svesna toga. Ja nekada nešto iskomentarišem, kada pročitam u novinama, pogledam u filmu ili čujem u pesmi, tako i neko drugi ima pravo da komentariše za mene i tu nema ljutnje. Što se tiče dece, ne vidim potrebu ni razlog da se oni pojavljuju u medijima, jer oni su deca. Imaju svoje roditelje, kao što svi imaju roditelje, jednog dana ako požele da se bave nekim poslom kao što se ja bavim iako je moj posao neizvestan ja ću ih podržati. Niko ni mene nije sputavao, tu sam njima prva da pomognem, kome ću drugom, ako neću njima – kaže glumica.

Mirka je jedna od retkih glumica koja je uspela da uklopi porodicu i decu sa poslovnim obavezama. Ona za Grand ističe da se sve može postići ukoliko se dobro organizuje.

-Imala sam tu sreću da od moje 13. godine nisam imala neku pauzu, čak sam i do osmog meseca trudnoće igrala predstave. U jednom periodu života sam više vremena provodila u pozorištu, tako mi je više odgovaralo zbog porodice i čestih putovanja. Snimila sam jednu seriju sada, uskoro kreće emitovanje i sada će me biti više na televiziji. Ko hoće i ko želi, on uvek nađe način i nađe mogućnost, a ko neće on nađe izgovor – dodaje ona.

Kako se mlada ostvarila u ulozi majke i uplovila u romansu sa fudbalerom Vujadinom Savićem, Mirka iskreno govori koje su prednosti toga kada se mladi upustite u brak i roditeljstvo.

-Čim smo opstali tolike godine i radimo na tome da to bude celog života, onda su to samo predsnosti. Nekako odrastate zajedno, sazrevate zajedno. Ako se dobro poznateje, znate kada postoji neki problem, naučite da budete tolerantni i strpljivi. Svako odrastanje boli, ali ja samo imam lepa osećanja imam kada se pomene ta tema. Drago mi je i da sutra možemo da budemo dobar primer svojoj deci da može i tako – zaključila je glumica za Grand.

Foto: youtube,
Autor: A.Milinković