Login/Registracija

„Počistila sam binu“, Sanja Terzić otkrila koji Cecin savet je primenila kako bi osvojila žiri: „Bila je u pravu“ (VIDEO)

0A0A9147

Sanja Terzić, iz tima Cece Ražnatović, ove subote je izdominirala na velikoj sceni „Zvezda Granda“, kada je osvojila maksimalnih šest glasova i bila ubedljivo nadmoćnija od svojih duelista Nejre i Ekija.

Pored svog zalaganja, za ovakav rezultat zahvalna je svojoj mentorki koja sa njima detljno radi, i čije je savete dobro primenila.

sanja terzic 11

Prezadovoljna sam. I u prošlom krugu sam dobila šest glasova, ali sada sam opravdala očekivanja. Naša mentorka sa nama uvek detaljno radi i savetuje nas o energiji, imamo neku našu rečenicu da počistimo binu i evo počistili smo je– iskrena je Sanja koja tvrdi da u njihovom tima vlada posebna atmosfera.

Prijateljska atmosfera je, Ceca radi sa nama detaljno, ali je i veliki čovek. Mi smo dobri drugari, družimo se i bodrimo i to je jedna divna atmosfera. Daje nam dosta kvalitetnih saveta, a posebno kako da se ponašamo. Ona najviše zahteva da smo energični, da pokidamo i to je nešto što mi je uvek u glavi– kaže Terzićeva.

gzu

S obzirom da se približila još jedan korak bliže završnici takmičenja, zanimalo nas je kakva su joj bila očekivanja kada se prijavila za ovaj šou.

Iskreno, u ovo takmičenje sam se prijavila sa najmanjim očekivanjima. Htela sam da vidim kako to sve izgleda u prvom krugu, a evo me u šestom– tvrdi Sanja koja ne krije da priželjkuje finale.

0A0A9167

Boriću se jako, radiću sa mojom mentorkom i nadam se. I ovo je veliki uspeh, ali grizemo do finala– ističe takmičarka čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Milinković