Login/Registracija

Alinu Juhart pomešali sa barbikom: Zvezda Granda zbunila sve na premijeri filma (FOTO)

IMG 20230720 WA0018

Premijera filma „Barbie“ privukla je veliku pažnju, a posebno javnih ličnosti koje su se okupile da pruže podršku atraktivnoj manekenki Sofiji Milošević koja se pojavila u ulozi omiljene lutke svih generacija.

Iako je ova uloga Sofiji savršeno pristala, ništa manje pažnje nije privukla ni ovogodišnja učesnica popularnog šoua „Zvezde Granda“ Alina Juhart.

IMG 20230720 WA0019

Alina je savršeno ispratila „barbie imidž“ što je naišlo na niz komplimenata. Naime, zvezda Granda se pojavila u elegantnoj barbi roze haljini sa mašnom i šljokicama ne krijući oduševljenje povodom ovog događaja.

-Sofija Milošević me je pozvala na premijeru filma i zaista sam se potrudila da ispratim stajling. Mislim da sam u tome uspela (smeh) – rekla je Alina za Grand pozirajući sa manekenkom.

IMG 20230720 WA0020

I naravno ne bi to bilo to da se nije pojavio i čuveni Ken sa kojim se zvezda Granda rado fotografisala.

IMG 20230720 WA0017 1

Podsetimo, Alina Juhart je privukla veliku pažnju kada se pojavila u „Zvezdama Granda“, ne toliko zbog vokala već zbog priznanja da je transrodna osoba.

-Ja čak ponekad zaboravim da sam nešto drugačija, prosto toliko doživljavam i živim svoju ženstvenost da ponekad zaboravim – priznala je Alina za Grand već nakon prvog pojavljivanja u takmičenju za koje tvrdi da joj je najbolje životno iskustvo.

IMG 20230720 WA0021 1

BONUS VIDEO: Alina Juhart o „Zvezdama Granda“

POGLEDAJTE I:

Foto: Privatna arhiva,
Autor: J. Jović