Ovako je Milica Todorović izgledala na audiciji za „Zvezde Granda“, imala je samo 14 godina kada je odnela pobedu (FOTO)

Milica Todorovic

Pevačica Milica Todorović osvojila je srca publike u davne 2005. godine kada je odnela pobedu u najgledanijem muzičkom takmičenju na Balkanu.

Milica se za „Zvezde Granda“ prijavila sa samo 13. godina, dok je samo nekoliko meseci kasnije proglašena je za pobednicu ovog takmičenja.

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 06122022 FOTO MUNJA 19

Ona se na audiciju za takmičenje prijavila ne sluteći da će samo godinu dana kasnije napraviti neverovatan upeh.

Tada se žiriju pedstavila sa pesmom „Beograd“ Cece Ražnatović, a nekoliko godina kasnije medijima je priznala da imala veliku tremu i da je ta audicija bila njeno prvo veliko pojavljivanje.

-Nisu me tada pitali ništa, pitali su me samo šta ću da pevam, ja sam rekla nemam pojma. Imala sam veliku tremu, nisam znala ništa, bilo je stravično – rekla je Milica jednom prilikom.

ipiccy image 48 2

Nakon toga njena karijera nastavila je samo uzlaznom putanjom, a Milica danas važi za jednu od napopularnijih pevačica koju je iznedrilo ovo takmičenje.

2014. godine na Grandovom festivalu osvaja drugo mesto sa pesmom ,,Konačna odluka“. Zajedno sa svojim kolegama Radom Manojlović, Banetom Mojićevićem, Darkom Lazićem i Topalkom, bila je deo stručnog žirija u Grandovom takmičenju za najmlađe ,,Neki novi klinci“.

45c6e02d3858c1d71bec2c824a15e8ebc7d4020b

Osim toga, njena pesma „Ti moje zlato“ broji milione pregleda na muzičkoj platformi Jutjub i važi za najslušaniju pesmu sa Balkana u poslednjih dvadeset godina.

U videu pogledajte kako je tekla njena karijera do danas.

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A. Milinković