Milica Todorović se istetovirala: Uradila čak tri nova crteža, a jedan je prava misterija: „Napokon je dobila mesto“ (FOTO)

Milica Todorović tetovaže
Milica Todorović tetovaže

Milica Todorović odlučila je da svoje telo ukrasi sa nekoliko novih tetovaža koje je javno pokazala na svom Instagramu.

Pevačica je pre sedam godina uradila prvu tetovažu na zglobu ruke, a sada je odlučila da je vreme da ponovo poseti jedan tatu studio i majtora kome u potpunosti veruje da će ispuniti njene želje.

Screenshot 20240118 152146

Milica Todorović tetovaže

Milica je želela da osveži staru tetovažu, a zati i uradi čak tri nove. Na domalom prstu iste ruke uradila zvezdicu, zatim popularnog lika iz animiranog filma Ponyo na nozi, kao i sunce i talas mora na jednom boku.

Screenshot 20240118 152105

Pevačica nije krila koliko je srećna zbog ovog trenutka o kome je dugo razmišljala, a pratioci su se oduševili koliko su slatke nove sličice na njenom telu koje je uradila sa stilom.

Screenshot 20240118 152118

Podsećamo, za razliku od većine njenih koleginica Milica nije korigovala grudi o čemu je javno govorila.

– Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi seku grudi na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba dete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to – priča Milica i dodaje da nema ništa protiv žena koje idu kod plastičara:

– Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena zaista ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, onda i treba to da uradi.

BONUS VIDEO- Milica Todorović rasplakala Žiku Jakšića:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić