Milica Todorović roni suze usred nastupa, niko ne zna šta se dogodilo (VIDEO)

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 38 ok 1
Milica Todorović plače

Nakon nastupa za doček Nove godine na Trgu u Beogradu, Milica Todorović nastavila je da radi, pa je pubiku uveseljavala u Žminju, u Hrvatskoj.

Na mrežama je postao viralan snimak na kom se vidi pevačica kako stoji na bini okrenuta leđima prema publici i briše suze.


Ona nije otkrila publici zbog čega se rasplakala, pa je svoj nastup nastavila dalje pevajući veselu numeru „Ti moje zlato“.

„Zašto plačeš“, „Šta joj se dogodilo?“, „Ko ju je rasplakao? Mnogo tužan snimak…“, „Mico, dušo jedna divna i emotivna“, nizali su se komentari.

milica todorovic
Printscreen youtube


Milica je nedavno pred nastup na Trgu u Beogradu posle dugo vremena dala izjavu za medije.

-Ja sam rođena spremna. Mi smo ovo još letos dogovorili, tako da uzbuđenje traje, imam euforiju. Poželeću da budem živa i zdrava, da sam srećna, da imam hitove, budem zaljubljena i imam Arenu. Mislim da bih mogla da je napunim, ali ja sam skromna i mislim da moram još pesama da snimim – rekla je Milica tada.

BONUS VIDEO: Milica Todorović u suzama dočekala rođendan

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić