Ovo do sada niko nije znao: Milica Jokić studira ovaj težak fakultet, roditelji je uslovili: „Definitivno ću se baviti muzikom“ (VIDEO)

O privatnom životu pevačice Milice Jokić se svakodnevno priča i piše, ali malo ko zna da se ona pored pevanja posvetila i obrazovanju.

Milica priznaje da je od malih nogu imala podršku roditelja kada je muzika u pitanju, ali je njena porodica smatrala da pored toga mora da završi i fakultet.

Milica Jokić fakultet
Milica Jokić fakultet

Milica Jokić fakultet

-Roditelji su me podržavali od samog početka, upravo su oni otkrili moj talenat za muziku. Bili su mi veliki osnonac u svemu, što je jako bitno. Danas je posebno važno da imaš podršku porodice, pogotovo kada odlučiš da se baviš javnim poslom – rekla je Milica za Grand.

Milica Jokić fakultet
Milica Jokić fakultet

Milica Jokić iskreno o roditeljima i obrazovanju

Ona trenutno studira na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i priznaje da je teško uskladiti obaveze na predavanjima sa muzikom, ali je istakla da joj to ne predstavlja veliki probem.

-Ima puno toga što ljudi ne znaju o meni. Uz srednju školu, završila sam i muzičku, danas studiram ekonomski fakultet. Moji roditelji smatraju da pored pevanja treba da imam i fakultet, i ja tako mislim. Nikad se ne zna, ja sam sebe pronašla u muzici, definitivno ću se time baviti, ali opet mislim da je dobro da pored toga imam nešto završeno – zaključila je pevačica.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Grand,
Autor: A.Milinković