Login/Registracija

„Ne čujemo se po 15 dana“, Mile Kitić otkrio šok detalje iz braka sa Martom: „Obično nastaju problemi kada se spoje pevači“

Uprkos naslovima o braku Mileta Kitića i Marte Savić koji s vremena na vreme pune medisjke stupce, ovaj par uživa u skladnom braku već 26 godina i tvde da su zaljubljeni kao prvog dana.

Naime, još 1988. godine su počeli da se zabavljaju, a ljubav su krunisali brakom devet godina kasnije kada su dobili ćerku Elenu, koja je krenula stopama roditelja. 

Par se upoznao na jednom nastupu u Nemačkoj, a Kitić kaže da ga je Marta kupila na „prvu“ svojim lepim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a naravno bila je veoma lepa i atraktivna žena.

 – Marta se malo otela u zadnje vreme! Kad sam je upoznao bila je tiha, mirna, povučena, odmerena… Imala je 21. godinu, a ja sam, inače, 14 godina stariji od nje. Imao sam ja jedan brak pre nje. Marta me je osvojila jer je lepo pričala, inteligentna je, svideo mi se njen način razmišljanja – kazao je Mile, ističući da je Marta tada bila samo jedna u nizu od lepih žena koje je upoznao, te da se ljubav dogodila tek kasnije. 

Nisam se zaljubio na prvi pogled u nju jer sam ja tutnjao na sve strane, bilo je žena koliko hoćeš! Ona je živela u Nemačkoj, a ja sam tamo odlazio da pevam, pa smo se viđali. Posle je ona počela da dolazi u Srbiju, pa sam je odveo u Južni vetar, gde je snimila pesme- ispričao je svojevremeno Mile u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.

Marta Savić je vrlo uspešna pevačica, ali Mile je ranije isticao da je njegova supruga zapostavila svoju karijeru kako bi se posvetila njegovoj. Iako se često pisalo da im je brak na klimavim nogama, Mile je to uvek oštro demantovao, ističući da imaju otvoren odnos. 

Dobili smo divno dete. Obično nastaju problemi kad se spoje pevači, ali mi nismo imali probleme te vrste. Ona je znala šta se sve radi, ja sam znao šta se sve radi. Pisali su sve i svašta o nama. Milion puta sam pročitao da se razvodimo, ali to nema veze sa istinom. Mi se nikad nismo posvađali po tom pitanju toga gde je ko, šta i kak– dodao je Kitić.

Ja odem na turneju po Americi, a ona me ne zove pet dana, ne pita koliko sam para zaradio. Isto tako ni ja nju ne pitam. Ona ode u Hurgadu ili na Dominikanu i ne javlja se 15 dana. Toliko smo godina zajedno da je dobro da nekad poželimo jedno drugo. Dosta se pisalo o kući koju imamo na Dominikani, ali red je da čovek uloži negde kad radi toliko godina– iskren je pevač.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.