Mile Kitić se seli iz luks vile u Beogradu: Napušta nekretninu od pola miliona evra za kućicu na periferiji: „Gubim privatnost“

Mile Kitić kuća

Mile Kitić planira da se iseli iz svoje luksuzne vile na Lekinom brdu, koja je procenjena na pola miliona evra.

Kako je folker otkrio, njemu i supruzi smeta što više nemaju privatnosti pa su odlučili da na placu koji imaju na Avali naprave svoj novi dom.

0389f39d8af2e87fc4a21b0bfcad308967e73e38

Pa Marta se vratila iz Dominikane, došla je sad, ima neke obaveze. Malu kuću na Avali pravimo– rekao je on i dodao da će se tamo preseliti jer mu treba privatnost.

U gradu već gubim privatnost. Prave se zgrade oko mene. Tamo imam dobar plac i nešto malo ćemo napraviti, da uživam – rekao je Mile za medije.

Mile i Marta, koja se vratila iz Dominikanske Republike, gde par ima stan od 300.000, a dom u Beogradu su posebno spremali, vodeći računa o svakom detalju.

Prostrano kupatilo i garderober, sala za bilijar… stakleni zid koji se uklanja pritiskom na dugme pa zatvoreni bazen postaje otvoreni – nešto je u čemu uživa ova poznata porodica

mile marta elena instagram

Oni nisu žalili para, pa su za svakog člana porodice napravili po sprat.

Jednom prilikom, Marta je otkrila da je sve sama stvorila radom, a takođe je i svaki detalj u kući kupila i namestila upravo po svom ukusu.

Moram da vam otkrijem da sam ja osmislila sve detalje u kući i zbog toga sam ponosna na sebe. Imam jedan crni deo kuće, jedan beli, jer i sama umem da budem crna i bela. Isto tako veoma sam vesela i volim neke kič detalje, jer smatram da su oni oličenje bogatstva, a ne kako se tumači ovde kod nas– izjavila je svojevremeno ona.

Mnogo crnog mermerma, fine keramike uvežene iz inostranstva, bazen, crvene zidove… Mile i Marta poseduju i impozantnu kolekciju umetnina, pa njihovu kuću krasi i slika Tamare de Lempicke.

(Kurir)

BONUS VIDEO- Mile Kitić o porodici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Č.