Milan Mitrović odleteo u Minhen da podrži Orlove: Evo šta pevač radi 2 sata pred početak meča FOTO

milan mitrovic o grandu

Reprezentacija Srbije večeras od 21 čas igra poslednji meč grupne faze Evropskog prvenstva protiv Danske, a među navijačima se našao pevač Milan Mitrović koji je jutros otputovao u Minhen.

Pevač je oduvek voleo fudbal kojim se i bavio pre nego što je uplovio u estradne vode, a sada nije propustio priliku da podrži Orlove u Nemačkoj.

Idemo– istakao je pevač na svom storiju tik pred ukrcavanje u avion.

gdzu

Nakon kratkog leta, Milan i njegova ekipa nisu gubili vreme i odmah su se pridružili masi naših navijača koji od jutros ne prestaju da pevaju i vesele se uoči bitnog meča..

hdui

Momci su ispozirali sa tri prsta i počastili se pivom, a uskoro će se uputiti ka terenu odakle će uživo gledati utakmicu i svim srcem navijati za Orlove.

Podsećamo, Milan se bavio fudbalom pre nego što se prijavio za „Zvezde Granda“.

–  Manje je poznato da to nije bila moja odluka, već odluka moje majke. Ja sam dva meseca pre prijavljivanja za takmičenje zapravo počeo da se bavim muzikom, pre toga sam se bavio sportom, tačnije fudbalom, bio sam i fudbalski sudija. Počeo sam slučajno da se bavim muzikom, i dva meseca posle toga na nagovor moje majke i ljudi iz moje okoline koji su dolazili na moje svirke, ja sam se ohrabrio da probam. I došao sam na audiciju i nisam bio zadovoljan mojim izvođenjem, ali produkcija je videla nešto drugačije u meni i evo, 15 godina sam tu gde sam. Prošli smo zajedno mnoge projekte, bio sam i voditelj, pevač, interpretator. To je jedna TV novela za mene, nisam zamišljao da ću biti tu gde sam danas– ispričao je za Grand.

BONUS VIDEO- Saša Popović promenio život Milanu Mitroviću:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić