Login/Registracija

Mikica Bojanić konačno sa porodicom: „Sve što je bilo loše ovog trenutka se zaboravlja“ (FOTO)

Pevač Mikica Bojanić napokon je stigao kući nakon što je završio svoje učešće u rijalitiju. Kada su se strasti stišale i slegli utisci, dojučerašnji rijaliti igrač odlučio je da podeli sa svojim fanovima na drušvenim mrežama sliku, koja je jasno stavila svima do znanja da je sve dobro prošlo, nakon njegovog izlaska u realan život.

Podsetimo, tokom njegovog učešća, Mikicu su učesnici rijalitija „Zadruga 6“ često krivili da je s pojedinim takmičarkama u ovom programu prešao granicu bliskosti, a čak su ga i dovodili u vezu sa nekima od njih. Pevač je sada ovom objavom stavio svima do znanja da je u njegovog porodici sve u najboljem redu, kao i da se njegova druženja nisu pogrešno protumačila.

-Sve što je bilo loše, ovog trenutka se zaboravlja. Hvala svima na podršci – napisao je Mikica na slici na kojom je sa svojim naslednicima.

Pevač je inače sve iznenadio kada je rešio da se oporoba u rijalitiju, a o tome je između ostalog govorio i njegov brat, takođe pevač Bane Bojanić.

-Iznenadio me je kada je rekao da hoće da ide u rijaliti, nikada nismo pričali na tu temu, nisam uopšte znao da on hoće to da proba. Objasnio mi je zbog čega hoće da uđe tu, jednostavno ovde nije bio dugo i to mu je najbrži način da se vrati na scenu. To je vrsta marketinga, jako je gledano, naravno da sam ga podžao kao i u svemu do sada – ispričao je Bane, Mikicin brat i objasnio da je sve ovo bilo u funkciji marketinga.

PROČITAJTE JOŠ I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić