Login/Registracija

PEVAČ PAO USRED SNIMANJA NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA: Muharem Serbezovski završio na operaciji

Pevač Muharem Serbezovski doživeo je nezgodu na snimanju novogodišnjeg programa kada je pao i povredio kuk, a voditelj emisije Goran Čomor je odmah pozvao Hitnu pomoć, te je pevač danas i operisan.

On je doputovao u Beograd iz Nemačke kako bi bio na snimanju prazničnog programa, a voditelj je otkrio kako je došlo do nezgode.

Znate kako je u studiju, jaka svetla, gužva. On je čovek pao sa visine od 20 centimetara, sreća nije bilo previsoko. Povredio je kuk… Mi smo mu odmah pritrčali u pomoć, da vidimo šta se dešava i kako je – počeo je Goran i dodao:

– Rekao nam je da se dobro oseća, ali mi smo za svaki slučaj pozvali Hitnu pomoć. Kada su stigli lekari, pomislili su da nije neko naprsnuće, pa su ga odveli u bolnicu. Tamo je primio injekciju, snimili su ga. Mislili su da nije strašno – otkriva Čomor za Telegraf.

 Danas je ipak imao operaciju kuka. Mislim da je upravo izašao iz operacione sale, jer vidim propušteni poziv. Rekao je da će me zvati kad se završi operacija – kaže voditelj i dodaje da je pevaču veoma zahvalan jer se nakon pregleda tog dana kad se i povredio, vratio u studio.

– Ja moram da kažem da je taj čovek jedan veliki profesionalac, jer se na kraju svega toga vratio i otpevao pesmu bez ijedne greške. Veliki respekt za njega. Da se meni to dogodilo, ne znam da li bih mogao da uradim isto – kaže Goran, prenosi Republika.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić