Login/Registracija

Mia Borisavljević „NE ROBUJEM markama i modnim trendovima“

Svojom atraktivnom pojavom na sceni pevačica Mia Borisavljević nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ona je uvek maksimalno stilizovana, ali  priznaje da ne prati slepo modne trendove.

– Kako ću se obući zavisi od trenutka, situacije i mog raspoloženja tog dana– ispričala je pevačica svojevremeno za „Grand reviju“ i dodala kako je pronašla neki svoj stil.

Mia je ističe kako svakodnevno voli da se sređuje, a svoj stil opisuje kao atraktivan i originalan. Iako je poslednjih meseci često možemo videti u ležernoj odeći koja joj trenutno najviše prija zbog trudnoće, ona se trudi da i to iznese sa stilom.

-Obožavam haljine, one su mi omiljeni deo garderobe i u ormarima najviše imam haljina. Uglavnom su kratke i do kolena. Obavezno skroz uske i strukirane- objasnila je Mia,koja pored haljina svakodnevno voli da ističe figuru i u dobrim farmerkama. Poznato je da pevačica odnedavno poseduje i fitnes studio i njena sportska odeća je isto toliko atraktivna.

U šoping ne ide ciljano, već joj on predstavlja opuštanje – U šoping idem da bih se relaksirala, a ako mi se usput nešto svidi, kupim. Ne idem zato što su mi neophodne farmerke i majica, već da lečim živce. Iako poseduje mnogo firmiranih stvari, ne robuje markama i modnim trendovima, već nosi ono što joj se u tom trenutku dopada.

Mia važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradi, koja formu održava čak i u trudnoći i to joj ne pada teško- Pre bih pojačala trening nego smanjila slatkiše– zaključila je pevačica.

PROČITAJTE I

Mia Borisavljević pokazala trudnički stomak, pa emotivnim snimkom sa ćerkom raznežila sve

Mia Borisavljević otkriva GDE ŽIVE SREĆNE ŽENE!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević /Instagram,
Autor: S. Čumić