Login/Registracija

MEGA BEND: Okupili estradu na promociji albuma!

IMG_2418

Retko koja promocija je prošla sa ovolikom pažnjom kakvu su članovi Mega benda dobili na splavu Bridge. Taman kada je uminula žega u gradu, reka ljudi slila se upravo na ovaj događaj. Ovo je drugi album Mega benda, ali prvi koji su izdali za POP MUSIC. Opšti utisak je da ovaj bend posle hita sa Petrom Mitićem „Ti si život moj“ doživeo ozbiljnu popularnost, a prisutni na promociji su se uverili u njihovu profesionalnost i muzički kvalitet. Brojni prjiatelji i kolege sa estrade bi8li su u prilici da pogledaju spotove za čak šest  pesama.

IMG_2435Ipak, zvezda večeri je bila malena Teodora koja je svoju solo deonicu izvela sa doduše ugasšenim mikrofonom, ali uz vrlo uverljivu emociju uz pesmu „Ti si život moj“Među zvanicama smo videli Željka Samardžića, Aleksandra Cvetkovića -Saleta Tropiko, Baneta Mojićevića, Irinu Krušku, Marka Kozomaru, Stevicu Simeunovića, Gorana Šljivića, Petra Mitića…

Collage1Petar  Mitić je došao bez Ivane Pavković, ali  pošto pevačica čeka bebu, izostanak je opravdan, šalili su se prisutni. Anabela je stigla sa ćerkom Lunom. Veliku pažnju su izazvale pojavljivanjem sa maskama na licu.

IMG_2441

Tekst: Ivana Đorđević/Foto: Z.K.Munja