Marko Bulat PRIJAVIO ŽENU ZA NASILJE, a sada CVETAJU OD LJUBAVI, otkrio detalje pomirenja: „Hrišćanski praštamo“

36fbca3dc6b9c2cdf9cd97fb64fb3d0f41f9607f

Na iznenađenje mnogih, nakon što je nedavno prijavio suprugu za nasilje. Marko Bulat pojavio se pojavio na jednom prestoničkom događaju ruku pod ruku sa ženom Marijom, i šokirao javnost.

Njih dvoje su pozirali nasmejani, pa su svi zaključili da je ovaj par zakopo ratne sekire i dao svojoj ljubavi još jednu šansu.

– Poljupcima je došlo do pomirenja, mislim da je to izuzetno romantično. Ne znam da li je ova situacija ojačala naš odnos, ali iskustvo te nadogradi. Kad čovek doživi ovako nešto on je onda spremniji. Danas sutra kad ti se desi nešto onda to prepoznaješ i ako si pre reagovao pogrešno, onda pokušavaš da reaguješ na pravi način i zdraviji. Zbog ljubavi smo se pomirili. Ne mogu da kažem da se neko nekome izvinio, već hrišćanski praštamo. Sad ko je kome rekao šta… Bitno je da život ide dalje. Te negativne stvari ostaju iza nas – istakao je za „Blic“, dok je pre samo nekoliko nedelja pričao je potpuno drugu priču.

Marko Bulat i Marija Bulat

– U afektu mi je svašta izrečeno, pa sam je prijavio. Ona je bila deo mnogih afera, jesam prijavio nasilje u porodici. Njene izjave neću da komentarišem, nisam sigurno samog sebe davio! Videćemo od ponedeljka da li ćemo se razvesti, danas u razgovoru sa njom nisam video sa te strane želju da brak opstane – govorio je Marko tada u emisiji Jovane Jeremić.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić