Login/Registracija

SAMO NAJBOLJE ZA POBEDNIKA: Viki i Nermin stigli u Ameriku, dočekalo ih NEVEROVATNO iznenađenje (VIDEO)

Članica žirija „Zvezda Granda“ Viki Miljković i pobednik prošle sezone Nermin Handžić stigli su juče u Ameriku gde će održati veliku turneju.

Čim su stigli, odmah su se oglasili na Instagramu i sa pratiocima pokazali kako uživaju preko bare.

Kada su došli u prvi hotel, dočekalo ih je specijalno iznenađenje, na jastučnicama su izvezeni inicijali njihovih imena, a tako su ogranizatori ukazali poštovanje gostima.

Nakon što su se smestili, izašli su u prvu šetnju, a Nermin je svima pokazao koliko je srećan što ima priliku da posle prve pesme ide na ovu turneju na koju neki pevači idu tek posle dvadeset godina karijere.

Na koncertima će ih pratiti Violetin suprug, harmonikaš Dragan Tašković Taške koji je za ove nastupe pripremio poseban repertorar i uradio potpuno nove aranžmane za pesme koje će ovaj dvojac izvoditi. U Ameriku je otputovao i pevačicin sin Andrej Tašković, koji je iskoristio priliku da sa roditeljima uživa na ovom putovanju.

Podsetimo, Viki je nedavno za naš portal otkrila da u Ameriku putuje nakon deset godina pauze i da će za doček Nove godine nastupati u Čikagu.

-Jedva čekam zaista da odem, nisam dugo bila, a obožavam publiku u Amrenici, ide i pobednik Nermin Handžić, biće fanstastično. Idem sada nakon 10. godina u Ameriku, zaista nisam dugo bila. Tamo je neka posebna enegrija i publika, uvek se lepo provedem. Poslednji put sam bila na turneji sa Sašom Matićem i bilo je sjajno. Sada sam rešila da slobondno vreme iskoristim kako bih se i odmorila. Uzeli smo jednu kuću u Majamiju, da se malo odmorimo, zaslužili smo, dugo nismo imali odmor. Te nedelje ćemo se odmoriti i imati jedan nastup, nakon toga idemo u Čikago za Novu godinu. Spremili smo i poseban repertoar za ove koncerte, biće tu dobre muzike, mojih hitova i sa tim repertoarom nastavljamo da radimo kada se vratimo na ostalim nastupima – rekla je ona pred odlazak na turneju.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković