Veteran ODUŠEVIO Gileta, pevač ostao bez reči: „Kad vas gledam, PONOSAN sam što sam iz Bosne“(VIDEO)

Capture 4 4

Milionski auditorijum sa nestrpljenjem čeka nedelju, kada se emituje omiljena porodična emisija „Nikad nije kasno“.

Pored premijera Saše Miloševića Mareta u sudijskim stolicama će sedeti pevačica Tamara Milutinović i pobednik „Zvezda Granda“ Amar Gile.

Publici će se predstaviti sjajni veterani koji su već osvojili srca miliona u prvom krugu, a na sceni će se smenjivati najrazličitiji muzički žanrovi, od narodnjaka, do rok numera. U prvom delu će pevati takmičarske pesme, dok će u revijalnom delu nastupiti sa nekim članom podrške.

Jedan veteran je u biografiji naveo da je počeo da peva na dan svog venčanja, a ta informacija je posebno zaitrigirala Mareta koji je imao jedan šarmantan komentar.

Capture 4 5

-Meni se sviđa što je čovek propevao na svojoj svadbi i nikad nije prestao da peva. Postojala je mogućnost da počneš da kukaš, ali ti si nastavio da pevaš, to znači da je brak uspeo – rekao je Mare.

Nastup Edvina Husarića Eda posebno je emotivno pogodio Gileta, koji nije mogao da sakrije šta oseća, pa je uputio najpeši mogući kompliment takmičaru.

Capture 4 6

-Kad Vas gledam, ja sam ponosan što sam iz Bosne, tako se to radi – dodao je Gile, a odmah se naodvezala Tamara Milutinović:

-Ma oduvao nas je čovek ovde, ja stvarno ne znam. Suvišno je bilo šta da kažem – zaključila je pevačica.

Ovo je samo mali deo onoga što vas čeka u nedelju od 21h na Prvoj televiziji u omiljenoj porodičnoj emisiji „Nikad nije kasno“.

U nastavku teksta pogledajte promo:

Foto: youtube/nikad nije kasno,
Autor: A. Milinković