Marina Tadić i dalje tvrdi da se ženama smanji mozak nakon porođaja, Ilda ZGRANUTA: „Treba nam ginekolog i psiholog“

VESNA M MARINA V ILDA MARIDA T SINISA M SNIMANJE 15112022 8 ok 1

Pre skoro godinu dana u emisiji „Zvezde Granda specijal“ pevačica Marina Tadić je pokrenula temu o kojoj je javnost tada brujala danaima.

Ponovo se sa Ildom Šaulić i Marinom Visković našla u istoj emisiji, ali se tema da se ženama smanjuje mozak nakon porođaja nastavila.

-Sećaš se Marina da smo došli do toga da se ženama smanji mozak kada su u drugom stanju, jel to i dalje tvrdiš – upitala je voditeljka Vesna Milanović, a pevačica je kao iz topa odgovorila:

-Tvrdim sto posto, pa postoje naučna istraživanja o tome, slobodno pročitajte. Ja sam to našla i poslala sam ti dokaz Siniša. Mene su posle togla zvali prijatelji i muž od moje drugarice mi je rekao da je njegova žena obuvala dve različite patike nakon porođaja.

GOSTI ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 2

-Mislili smo da u ovoj emisiji ugostimo jednog ginekologa i pslihologa, pa da pričamo na ovu temu, ali si nam ti sama dovoljna – dodala je Vesna, a kroz smeh se nadovezala Ilda:

-Kod mene se nije smanjio mozak, pa sam zato ostala zgranuta. Marina je jako bila uporna u tome, pa nam je svima poslala ta naučna istraživanja da vidimo da je bila u pravu.

Foto: Nova,
Autor: A. Milinković