Login/Registracija

Topalko ŽESTOKO odgovorio Karleuši: „Lovci nisu neka grupa budaletina“ (VIDEO)

9a91e656ccb98b688d7f43f5597eb0e311d54840

Pravi medijski rat nastao je pre nekoliko dana kada je pevač Milan Topalović Topalko podelio sliku iz lova, a na to je oštrim komentarima reagovala Jelena Karleuša koja je ne štedeći reči poručila kolegi da ona njega želi zauvek da detoksira.

Topalko sed do sada nije oglašavao na ovu temu, ali je rešio sada da stavi tačku na sva nagađanja i da uzvrati Karleuši žestoko.

-Ja sam to svhvatio da neko priča ko nije pre toga razmislio šta priča. Mene su zvali iz Lovačkog Saveza da je tuže, nisam neka svađalica i to nisam želeo. Ja sam registrovan lovac u Savezu, to je stvar izbora. Uvek sam za to da ljudi imaju stav, ali da ga ne nameću drugima. Lovci nisu neka grupa budaletina koji nose oružje i pucaju šta im se svidi. Da bi postao lovac moraš da prođeš test koji traje skoro godinu dana, lekarske preglede, ali i bezbednosnu proveru kako bi dobio dozvolu za nošenje oružja – kaže on.

9b80c0677bb6128362c8f7601ead2ece164538ee

Pevač je priznao i da je dobijao pretnje na društvenim mrežama, ali da se ne obazire previše na ono šta drugi pričaju o njemu.

-Ja sam dobijao i pretnje o tih ne znam kako da ih nazovem njenih fanova, sve sam to ostavio ispod slike, nisam ništa obrisao. Neka svi vide, ja ništa ne krijem – kazao je Tpalko u emisiji „Grand Magazin“.

BONUS VIDEO:

Foto: youtube/instagram,
Autor: A. Milinković