Login/Registracija

Marina Stankić podelila sliku iz mladosti, pa šokirala izjavom: „Smejem se, a plakala bih“ (FOTO)

Nekadašnja učesnima muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Marina Stankić proslavila se u ovom šou 2015. godine.

Nakon takmičenja njena karijera ide samo uzlaznom putanjom, a ona važi za jednu od najtaženijih pevačica kada su u pitanju privatna veselja i proslave.

Od tada se nije puno promenila kada je fizički izgled u pitanju, a na društvenim mrežama isplivala je jedna njena slika iz madosti koja je iznenadila i pevačicu.

Naime, na mreži Instagram pojavila se fotografija stara 15. godina, a Marina je napisala jedan opis kojim se našalila se na svoj račun.

Prva Fejsbuk profilna, od pre samo 15. godina. Smejem se, a plakala bih. Hej mladosti, hej živote – napisala je Marina uz sliku.

Podsetimo, Marina se nedavno u razgovoru za Grand osvrnula na svoju karijeru, a priznala je da je odabrala malo teži put i da ne odstupa od toga.

-Jeste taj put malo teži, ali i ispravniji što se mene tiče. Ne žurim nigde, ni sa pesmama, ni sa projektima. Ne jurim za trendovima, prosto mi to ne leži, ja sam se profilisala kao narodni pevač i želim u tome da istrajem. Želim da svoju karijeru gradim na taj način, bez skandala i nekih loših ustupaka – kazala je Marina.

U bonus videu pogledajte šta je Marina nedavno rekla pred našim kamerama.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković