Marija Šerifović proslavila krštenje sina: Pogledajte sve detalje emotivne žurke VIDEO

MARIJA SERIFOVIC FOTO FILIP 7

Pop zvezda Marija Šerifović juče je krstila sina Maria, a povodom toga je napravila proslavu u jednom restoranu.

Marija je ovaj dan proslavila u krugu prijatelja i porodice, a u jednom trenutku se latila mikrofona.

ipiccy image 11 1

Ona je prvo otpevala duetsku pesmu „Ti mi uvek trebaš“ koju je snimila sa majkom Vericom Šerifović, a potom je otpevala i „Uspori malo sudbino sestro“, numeru Džeja Ramadanovskog.

Inače, Marija Šerifović je svog naslednika, malog Maria, krstila juče u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Beogradu, na dan svoje slave Sveti Vasilije Ostroški. Krštenje malog Maria je obavljeno u krugu najbližih, a nalkon toga organizovan je ručak za porodicu.

Podsetimo, Marija Šerifović je pre nekoliko meseci dobila sina Maria, kog je na svet donela surogat majka, a od kada je Mario stigao u dom pevačice, Šerifovićeva uživa u svakom trenutku provedenim sa svojim naslednikom, a njihove zajedničke trenutke često deli i sa pratiocima na društvenim mrežama.

Hvala što ste tu od prvog dana. Hvala što ste podržali svaku moju odluku. Hvala što ste me gurali napred onda kada sam i sama na trenutak zastala. Hvala što ste ovu tajnu čuvali! Ovo vam neću zaboraviti nikada! Puno puta sam rekla, ali ću ponoviti sada… Ispod mojih krila će za vas uvek biti mesta dokle god hodam, stojim i postojim je sve moje vaše! A sada idem da mućkam mleko– poručila je pevačica tada.

marija serifovic o ljubavnom zivotu 2

BONUS VIDEO: Marija Serifovic peva na rođenju kumčeta

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović/ Instagram / _tatiana.official_,
Autor: K. Marković / Blic.rs