Džejeva ćerka blista u trudnoći: Marija Ramadanovski prošetala sa kumom po Kališu (FOTO)

marija ramadanovski trudna blista

Mlađa ćerka Džeja Ramadanovskog, Marija po prvi put će se ostvariti u ulozi majke, a da joj blagosloveno stanje izuzetno prija svedoče i fotografije koje je postavila danas na svom Instagramu nakon šetnje Kalemegdanom.

marija ramadanovski trudna
Marija Ramadanovski trudna / Instagram marija_ramadanovski

Pevačica prosto blista u šta su se uverili i svi koji su se zatekli na poznatoj beogradskoj tvrđavi dok je uživala u sunčevim zracima i predivnom pogledu.

Mariji je društvo pravila njena kuma Ana, a njih dve sjajno raspoložene potom su se uputile u jedan prestonični restoran gde su uživali u čuvenom čokoladnom lava kolaču.

marija ramadanovski trudna kalemegdan
Instagram marija_ramadanovski

Podsetimo, Marija je srećno zaljubljena i udata za Stefana Davidovića, a budući roditelji čekaju devojčicu, što je pevačica i objavila 4. februara kada je na divan način to i saznala.

Ona i njen suprug imali su malu ceremoniju, gde su okupili najbliže i sa njima podelili najradosnije vesti. Između njih se nalazio balon sa natpisom „Dečak ili devojčica“ koji je trebalo da probuše, a iz njega su ispale roze konfete, što označava da je beba ženskog pola.

BONUS VIDEO: Premijera filma „Nedelja“ o Džeju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić