Ova poznata pevačica je kuma takmičarke šoua „Nikad nije kasno“

MG 6660

Talentovanu pevačicu iz Kragujevca Desanku Rakić publia je zavolela tokom njenog učešća u šouu „Nikad nije kasno“, a malo ko zna da je njena kuma Verica Šerifović.

Uprkos njihovom višedecenijskom druženju, Desa to nikada nije isticala, već je karijeru gradila isključivo na svom glasu i talentu koji je pokazala u Žikinom šou.

MG 6657

Desa je uvek o Verici govorila sve najlepše, a jednom prilikom je za Grand otkrila da najviše uživa u kuminim đakonijama koje sprema kad god se vide.

Verica me svaki put iznova oduševi. Sve što probam je toliko ukusno da rečima ne mogu da vam opišem. Neverovatno je koliko ima dara i koliko je sve što spremi savršeno. Baš sam ponosna na nju– rekla je Desanka.

ef94a3462c51ca8dfee7c67ee12b06bfb2e1f89d 630x426 1

A, posebnu draž ima to što su se i Marija Šerifović i Desina ćerka Maja takođe okumile.

Podsetimo, Desankina ćerka se nedavno porodila, a na proslavi rođenja njene ćerkice pevala je upravo Marija.

Svaki put me iznova oduševi. Sve što probam je toliko ukusno da rečima ne mogu da vam opišem. Neverovatno je koliko ima dara i koliko je sve što spremi savršeno. Baš sam ponosna na nju– izjavila je Marija tada.

zz 630x426 1

BONUS VIDEO: Jelena Kostov – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović