Marija Mikić sumirala utiske sa svadbe: „Pobedu je odnela moja baka“

marija mikic pol bebe e1683556857524

Pevačica Marija Mikić sumirala je utiske nakon venčanja za svog dugogodišnjeg emotivnog partnera Jovana Pantića. Par se venčao prošle nedelje, a za svoje drage ljude organizovali su svadbeno veselje u jednom prestoničkom restoranu.

-Stvarno nismo tipovali na jul zbog svih lepih stvari i moje istoimene pesme, ali eto, sve se nekako pogodilo. Ja sam samo želela da bude idealan trenutak za nama drage ljude i da se svi veselimo i iščekujemo lep događaj. Mislim da smo pogodili – rekla je Marija za 24sedam.

marija 2


Na pitanje da li su prve bračne noći brojali pare koje su dobili u kovertama, pevačica kaže:

-Mi smo se toliko izđuskali i lepo proveli na našoj svadbi a smo na kraju bili preumorni, a i imamo dve bebe kod kuće. Ipak je otvaranje čestitki moralo da sačeka (smeh).

b2c9210f0978e514a67a544e4c4694da43439f7d

Mariji je posebno drago što su svi gosti na svadbi bili prilično veseli.

-Ako mi verujete, ne postoji osoba koja je sedela. Apsolutno svi gosti su mu sutradan poslali poruku da na boljoj i veselijoj svadbi nisu bili. Svi su bili srećni zbog nas. Ali, ako bih morala da izdvojim, onda je pobedu odnela moja baka za koju se svakodnevno pitamo odakle joj toliko snage i energije – ispričala je pevačica.

marija 1

Otkrila je i da li se nešto promenilo između nje i sadašnjeg supruga, s obzirom da su sada i zvanično bračni par.

-Joj, sve je isto, hvala Bogu, i samo želim da tako i ostane. Jedino što mi je još lepši i privlačniji kada ga vidim sa burmom (smeh) – rekla je Marija.

Pevačic jer priznala i da ipak nisu sve zvanice uspele da dođu na svadbu.

-Hvala svim kolegama koji su se odazvali, zaista. Ja znam da su došli svi koji su mogli, a isto tako znam i kakav je ovo posao, da je letnja sezona uveliko u toku, mnogi nama dragi ljudi su na turnejama, ali znam da su u mislima bili sa nama – rekla je pevačica.
Marija je otkrila i čija je bila i deja da uz selidbu i dvoje dece u njhovu porodicu dođe i pas.

-Sony je odavno deo naše porodice, ali bio je kod Jocinog oca jer smo mi živeli u stanu. Sada kada smo se preselili, želeli smo da se on konačno useli kod nas i da bude pravi pas čuvar. Đurđa je oduševljena, a to je najbitnije – priznala je Marija.

marija mikic intervju

Ona je posle svadbe odmah započela sa nastupima, ali planiraju i odlazak na čarobni odmor.

-Jesam se odmah vratila nastupima jer uživam u svom poslu i publika to traži. Planiramo i odmor, ali tek pošto završim album na kom vredno radim. Nije mi odmor ako samo fizički ležim pored mora, a mislima sam u studiju i u projektu. Hoću da sve bude kako sam zamislila, pa da rasterećeno odemo da odmorimo od svega. Što se kaže, zasluženo – rekla je Marija.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić