Vrtlog emocija! Marija Mikić se rasplakala na venčanju: „Srce mi lupa“ (VIDEO)

Marija Mikić danas je ostvarila svoj san kada je svoju ljubav sa dugogodišnjim izabranikom Jovanom Pantićem krunisala brakom.

Vidno srećna, ali i pod velikom tremom pevačica je stala pred naše kamere i drhtavim glasom priznala da se nikada u životu ovako nije osećala.

Tamara Milutinovic Hajde da zazmurimo Official Video 2017.01 07 18 20.Still002

-Hvala svima što ste došli! Jako smo uzbuđeni oboje, ja se ne sećam ničega, ali se nadam da je sve bilo prelepo (smeh) – rekla je vidno uzbuđena Marija, a potom otkrila da li ovaj datum koji su izabrali za venčanje za nju i supruga ima simbolično značenje.

-Ovo je pozitivna trema jer smo već odlagali svadbu zbog korone. Želela sam da se svi grlimo i ljubimo, a moja pesma je „Jul“ i sve neke lepe stvari su se meni i Jovanu desile u julu i eto sada je i venčanje- sa osmehom je otkrila pevačica.

Tamara Milutinovic Hajde da zazmurimo Official Video 2017.01 07 07 21.Still001 1

Iako je još uvek pod utiskom novopečena gospođa Pantić nije uspela da sakrije emocije i zaustavi suze radosnice.

-Prelep mi je bio osećaj kada sam izgovorila „da“, jedino što mislim da sam mogla malo glasnije da kažem! Bilo je i suza radosnica, jao ljudi, ovo je jako lepo osećaj. Nisam imala pre venčanja tremu ali kada sam videla sve naše drage ljude na jednom mestu samo je krenulo srce da mi lupa od uzbuđenja i svega. To su emocije- priznala je pevačica, dok je Jovan otkrio da su se njemu tresle noge.

IMG 20230720 WA0080 1 1

Kako običaji nalažu nakon svadbe sledi bračno putovanje koje će po svemu sudeći novopočeni mladenci preskočiti.

-Kakav medeni mesec?! Tu su deca, kuća, spremanje, mašina- našalio se mladoženja ne krijući radost što su deca bila sa njima u trenutku izgovaranja sudbonosnog „da“.

IMG 20230720 WA0078 1

POGLEDAJTE I:

Foto: A. Milinković,
Autor: J. Jović/ A. Milinković