Login/Registracija

Marija Mikić se posvađala sa suprugom, pa pozvala Mariju Šerifović: „ODLEPILA SAM“

Talent šou „Zvezde Granda“ punih osamnaest godina nosi titulu najgledanijeg TV formata, a trendu gledanja takmičenja nije odolela ni pevačica Marija Mikić. 

S velikim žarom svake subote prati emisiju, a sad je otkrila da je upravo ona najčešći razlog sukoba sa njenim suprugom, kao i da je svojevremeno iznervirano zvala članicu žirija i kolegnicu kako bi joj objasnila neke stvari. 

– Jovan i ja smo zaista fanovi „Zvezda Granda“ i odatle potiču sve naše najveće svađe. Jednom smo čak zvali Mariju Šerifović, tačnije Jovan i vičući je pitao „Šta radiš bre u žiriju?“  (smeh). Uglavnom nekako se uvek namesti da ja u duelu imam svog favorita levog ili desnog, a on je uvek protiv mene. Stvarno uživamo da gledamo „Zvezde Granda“ i uvek imam favorite, ali u ovoj sezoni ne smem da otkrivam ko su, neka to ostane tajna – istakla je Marija i dodala kako je prošle sezone bila oduševljena takmičarima, a jednu je čak i potražila na društvenim mrežama kako bi joj čestitala. 

– Sećam se da sam odlepila za Krstinjom, nakon emitovanja njenog nastupa našla sam je na Instagramu i poslala joj poruku „Bravo“– rekla je Marija u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ u kojoj se našla i Krstinja. Ona je istakla da joj je ta poruka mnogo značila, pogotovo što dolazi od afirmisane pevačice, što dokazuje da ipak nema sujete na estradi. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić