Login/Registracija

Majka Filipa Živojinovića pred koncert u Areni nije štedela reči za Priju: „Ovo je neverica“ (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je velikim koncertom u beogradskoj Areni otvorila još jednu epohu u dosadašnjoj karijeri, a večeras se njeno upisivanje u muzičku istoriju nastavlja.

filipova mama

Ispred Arene okupio se veliki broj pripadnika estrade, ali i brojnih ljubitelja Aleksandrine karijere, među kojima se kao veliak pdorška našla i majka pevačicinog supruga Filipa Živojinovića.

-Neverica, oduševljenje vlada! Ona je devojka koja je vredno radila i zaslužila je sve ovo. Smatram da ovo nije bilo nešto neočekivano. Presrećni smo i jako ponosni na nju- rekla je Filipova majka, a potom otkrila zbog čega se Prijin i Filipov naslednik nije pojavio na sceni.

-Njega ovi efekti jako plaše i zbunjuju, tako da malo se uplašio i nije hteo da izađe na binu. Rekao je da je mama izašla iz televizora (smeh)!

filipova majka

Podsetimo, Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi u nizu koncerata u beogradskoj Areni gde je okupila, kako se šuška, oko dvadeset hiljada ljudi.

Da se i večeras očekuje spektakl u najvećoj koncertnoj dvorani u Srbiji, svedoči ogroman broj ljudi koji se sa nestrpljenjem okupio kako bi uživao u svim hitovima Aleksandre Prijović.

Kako je izgledao prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović/ A. Milinković