Maja Nikolić progovorila o razvodima, pa otkrila da li se opet udaje: „Jedno je sigurno“

Maja Nikolić o udaji
Maja Nikolić o udaji

Maja Nikolić  već godinama nakon dva razvoda ne priča o svom privatnom životu, i trudi se da svoje romense drži daleko od očiju javnosti.

Ipak, nedavno je za Grand priznala da je srećna i zaljubljena, a sada je otkrila i da li planira da stane na ludi kamen.

maja nikolic otkrila koji pevac je najbolji frajer 2

Maja Nikolić o udaji

Ne bih se udavala sigurno, mogu da se zaljubim, ali zašto bih se udavala. Dva puta sam se razvela, ako sam dva puta pogrešila i nešto ne umem da uradim, ako treći put to uradim onda sam glupa– rekla je u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“.

maja nikolic od pop muzike nema para
Maja Nikolić o udaji

Pevačica je istakla da je uvek bila u dugim vezama, a otkrila je i kakav tretman ima od sadašnjeg dečka.

-Obavezno mi donosi doručak u krevet, inače nikad ne dozvoljavam nikome da spava kod mene. Ja imam svoju oazu, imam svog maltezera i svoje pomerance, samo oni mogu da budu u mom krevetu jer mirišu. Ne volim da mi niko smeta. Ne moram svako veče da spavam sa svojim partnerom, a moje kuce spavaju pored mene stalno. A kad se lepo slažem sa partnerom i kada nema svađe, onda može da spava pored mene- rekla je Maja za Grand i otkrila da je hipersenzitivna.

BONUS VIDEO- Maja Nikolić otkrila ko je najbolji frajer na estradi:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE RPOPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić