Maja Berović će krstiti sina u najvećem srpskom hramu, poznati svi detalji

maja berovic foto grand news

Pevačica Maja Berović se pre tri godine ostvarila u ulozi majke, a kako mediji saznaju, ona uveliko sada priprema gala slavlje za 23. jun.

Naime, Maja i njen suprug odlučili su da krste svog trogodišnjeg naslednika Lava i to vrlo brzo.
Priprema ovog divnog čina uveliko je u toku, a desiće se krajem juna.

maja berovic 1

Nakon svečanog kršetanja u Hramu Svetog Save na Vračaru, Maja i Alen će upriličiti gala proslavu upriličiti u jednom od najluksuznijih hotela, Hajatu.
Pevačica i biznismen su odlučili, kako prnose mediji, da ovaj divan događaj ozbiljno obeleže, pa će organizovati proslavu za oko 500 ljudi.

-Sve je polako u priremi, i kao što je već pozanto Maja i Alen su veliki detaljisti zbog čega ništa ne prepuštaju slučaju. Prosto su se složili da žele sina da krste sada i brzo odlučili gde će se ta divna ceremonija da se desi – rekao je izvor Telegrafa blizak pevačici.

maja berovic foto munja e1708540795450

Inače, Maja je vrlo zatvorena kada je porodica i privatni život u pitanju, zbog čega svog sina ne skponira javno, te o njemu ne priča puno. Pesmu „Lav“ sa albuma koji je objavila prošle godine, posvetila je upravo sinu.

-Pesma je nastala tokom jednog životnog perioda koji je meni bio jako jako težak i stresan obzirom da sam pre toga postala majka. A, kada postanete majka, nekako drugačije gledate na život i uopšte na zdravlje. Važno vam je da budete zdravi da biste, prosto, mogli da budete roditelj. Imala sam taj neki, da kažem nemili period gde sam prosto imala zdravstveni problem, operisala sam nogu… Imala strašnu infekciju noge. I u tom momentu ja sam negde imala misli da ja možda neću moći više da se bavim ovim poslom zato što je sve bilo jako napeto i neizvesno – ispričala je Maja jednom prilikom.

BONUS VIDEO: Maja Berović: „Nisam to očekivala od Mire Škorić“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/printscreen,
Autor: A.Dačić