Login/Registracija

LUKSUZNA VILA MILOŠA BOJANIĆA: Pevač je odvojio preko milion za ovu kuću, koja poseduje i bazen (GALERIJA)

Miloš Bojanić otvorio je vrata svog luksuznog doma u Vojvodini, nadomak Fruške gore.

Folker na obroncima Fruške gore poseduje luksuznu vilu, za koju se pisalo da je u nju uložio vrtoglavih 1,5 miliona evra. Međutim, kako pevač ističe, on poseduje ne samo jednu, već dve kuće u istoj ulici.

Tako je, sazidao sam dve kuće, prethodna je proglašena kao najlepša u Vojvodini. Za ovu još nije bilo žirija, ali koliko se priča o njoj po medijima, ispašće da je najlepša – smeje se Bojanić na samom početku, i nastavi:

Ja sam sve osmislio, pretežno sam ja učestvovao u svemu, ali sam čovek ni za dobrim ručkom ne može puno učiniti. Bazen sam uz pomoć jednog svog radnika odradio, dosta je trebalo angažovati ljude, ali za pet meseci smo uspeli sve da sprovedemo u delo – otkriva Bojanić u emisiji „Premijera vikend specijal“, pa dodaje:

Ženu smo sakrili, jer ona nije javna ličnost, mada nema razloga da je krijem, ona je uvek moj verni pratilac i uvek je tu za mene – smeje se pevač.

Kažu da upravo Bojanić ima najskuplju kuću na javnoj sceni, ali folker se sa tim ne bi složio.

Ne bih ja to tako rekao… Priča se o nekim milionima, nije sića, ali nisu ni milioni. Možda ima tu oko jednog miliona, ali nije baš sve kako se priča – ističe Miloš.

Inače luks vila poseduje bazen nasred dvorušta, ljuljaške, letnju kuhinju, a sve je sređeno sa ukusom.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: B.Stuparušić