Login/Registracija

„Rešila sam da ostavim alkohol“: Aleksandra Mladenović se na ovaj korak odlučila samo iz jednog razloga (VIDEO)

Prošle nedelje bili smo na nastupu Vesne Zmijanac, a tamo nas je iznenadila i sačekala Aleksandra Mladenović, koja je takođe došla da uživa u pesmama svoje starije koleginice.

Obožavam da slušam Vesnu i večeras mi se ukazala prilika da dođem sa svojim kumom da je slušam– rekla je Aleksandra.

Zbog brojnih obaveza i nastupa Aleksandra se često žali kako nema vremena da izađe i da neko celu noć peva samo za nju.

Nemam, evo ukazala se napokon prilika da sam slobodna i da izađem– iskrena je pevačica.

Promenila je mnogeo toga u životu i nedavno je rekla da više ne pije, pa kako će izgledati provod bez alkohola, a Aleksandra nam je odgovorila:

Ne pijem puno, pogotovu u poslednje vreme, naročito što sam krenula sa zdravijom ishranom, počela sam da treniram i onda gledam da se fokusiram samo na čašu dve vina.

Pevačima je vikend namenjen za nastupe, pa dok svi uveliko odmaraju oni rade, te se dešava da za dva dana promene i dve države, što joj predstavlja poteškoću da i ona jedan dan provede u svom domu u pidžami i uz filmove. Jer kako kaže, takvih dana je malo.

Budem srećna kada mi nastup bude otkazan, da me moja publika ne shvati pogrešno. Budem srećna da mi je jedna subota slobodna i tada mogu da odmorim– rekla je Aleksandra.

Mnogo je mladih pevačacica najavilo svoje solističke koncerte za sledeću godinu, da li će im se prididružiti i Mladenovićka, jer je do sada imala uspehe sa pesmama koje je snimila. Posebno se sada ističe duet sa koleginocom Andreanom Čekić.

Drago mi je zbog toga, svim svojim koleginicama čestitam. Ja još uvek ne razmišljam o tome. Moram da izbacim još dosta svojih pesama da bih mogla da napravim jedan veliki koncert– ogovorila nam je pevačica.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić/Živojin Krstić